7 hotels amb piscina per sobreviure a l’onada de calor

No podem més. Et volem molt estiu, de debò, però t’estàs passant i molt amb les altíssimes temperatures. Ens fas sentir una miqueta així:

via GIPHY
I que no seré jo qui digui que no m’agradi una mica de calor peeeeero 40 graus és excessiu. És per això que hem recopilat 7 hotels amb piscina per no sortir d’ells mai. Un hotel per dia de la setmana. I si ens acompanya un bon refresc amb molt gel, una caipirinha o un gintonic, molt millor.

1. Hotel Tres

Hotel Sant Francesc, hotel con piscina en Palma.Doncs sí, estaríem fins ben entrada la nit (i no ens importaria veure el clarejar) a la piscina d’Hotel Tres. Qui podria evitar-se quedar-se embaladit davant la bellesa de la nostra catedral? «Un mojito, dos mojitos, mira que rosetón bonito». I si els acompanyes d’un bon sándwich a l’estil escandinau ja acabam beníssim la vesprada.

Hotel Tres és un d’aquests hotels boutique de Palma per provar una vegada i repetir. Està situat en una de les zones foodies de Palma com és la Llotja i a escassos minuts a peu del bohemi barri de Santa Catalina.

T’ho contam tot sobre Hotel Tres a l’article que vàrem escriure.

2. Hotel Iberostar Playa de Palma

Piscina infinita en Iberostar Playa de Palma, hotel con piscina en Palma.

Realment m’importaria molt poc passar la resta de l’ona de calor en remull a la piscina infinita de Iberostar Playa de Palma amb aquesta espectacular vista al mar. L’accés a la piscina infinita està reservat per a membres Star Prestige però bé, sempre podem optar per anar a la piscina del jardí, que tampoc està malament. La qüestió és estar a remull no?

Iberostar Playa de Palma és també un temple per tots els foodies, així doncs t’ofereix el restaurant Marea, del que ja t’hem parlat anteriorment, en el qual ofereixen menjar amb productes molt frescos.

3. Hotel Boutique Can Alomar

Boutique Hotel Can Alomar, hotel con piscina en Palma.
En ple Passeig del Born està l’Hotel Boutique Can Alomar que té una piscina en el seu terrat perfecte perquè estiguem tooooooooooooooooot el dia aquí. Clar que entre capbussó i capbussó necessitarem fer una pausa per menjar alguna cosa. Què et sembla una mica de cuina de fusió? El restaurant De Tokio a Lima combina la cuina japonesa, peruana i mediterrània. Jo aposto pel sashimi de tonyina vermella.

4. Hotel Sant Francesc

Hotel Sant Francesc, hotel con piscina en Palma.
Rooftop Hotel Sant Francesc

Prendre el sol en aquestes tumbonas (per la qual no és necessari córrer) durant cinc minuts, donar-se un capbussó en la piscina. Tornar a les tumbonas, llegir un parell de capítols del teu llibre preferit i donar-se un altre capbussó en la piscina. Agafar un gintonic, asseure’s en la vora de la piscina i no poder evitar ficar-se fins a la cintura (no volem malgastar el nostre gintonic, veritat?).

Així seria un dia en Hotel Sant Francesc. I acabem la nit amb un sopar en el Restaurant Quadrat, d’inspiració mediterrània. Creïs que la teva pell necessita un respir després de tant piscineo? Visita el spa de l’hotel, amb productes de la marca francesa Anne Semonin.

5. Hotel Palau Sa Font

Hotel Palau Sa Font, hotel con piscina en Palma.

Un dels hotels boutique amb més encant i personalitat de Palma també té una piscina en la qual donar-se un capbussó sense necessitat d’abandonar el centre de la ciutat. No podem negar-nos a una llimonada recentment espremuda acompanyada d’una llesca de pa bru (del forner que segueix mètodes tradicionals) amb sobrassada o un tapenade d’olives.

Pots conèixer més sobre Palau Sa Font en l’article que escrivim sobre ell.

6. Hotel Amic Horizonte

Hotel Horizonte, hotel con piscina en Palma.

Després d’una intensa jornada de compres al centre de Palma o en Porto Pi Centre Comercial, toca donar-se un capbussó. Què millor que fer-ho en un dels hotels amb millors vistes a la badia de Palma? Estem parlant de la piscina del Amic Hotel Horizonte.

Piscina, una bona canya i una tapa sona a planazo. No necessito molt més. Bé, tal vegada sí, un llit balinesa. Però com també hi ha llits balinesas a l’Hotel Horitzó, ho tenim tot.

7. Pure Salt Garonda

Pure Salt Garonda, hotel con piscina en Palma.
Crec que en veure la piscina amb l’entrada que simula la platja m’ha quedat clar que hem de dedicar-li un espai en aquest article i, com a mínim, dedicar-li un cap de setmana a aquesta piscina.

A més d’aquesta piscina exterior, el Pure Salt Garonda té també una piscina interior en la seva O Spa. Anem, per si existeix amenaça de pluja. I per rematar el dia, tapeamos en Mikel&Pintxo.


¿Con qué piscina te quedas? ¿Hay algún hotel que eches en falta en este recopilatorio? ¡Déjame un comentario! Queremos seguir aumentando la lista.

¡Os deseo un buen chapuzón!

Leave a Comment