Gin Burger, on els gin tonics i les hamburgueses es fusionen

Divendres passat ens vam proposar descobrir la zona de Santa Catalina i ens sentim aclaparats de la quantitat de llocs que ens van cridar l’atenció. Després de diverses deliberacions ens decantem per provar un d’ells: Gin Burger. Vam llegir la carta en la porta i ens va resultar impossible resistir-nos a la temptació de provar una deliciosa hamburguesa. I gens millor que compartir amb tots vosaltres nostra opinió sobre Gin Burger.

La primera impressió que et portes en entrar al local és acollidora. No és un lloc molt gran, però està ben distribuït. Pots trobar dos ambients en el restaurant: unes quantes taules altes segons entres, al costat de grans finestres, en la zona on està la barra (i una gran exposició de l’enorme quantitat de ginebres que tenen disponibles); i un altre ambient on hi ha sofàs, més taules i una decoració encantadora. A més, tenen de fons una música d’allò més relaxant i agradable.

Hamburguesa Bombay 2

Per descomptat la seva especialitat són les hamburgueses, nosaltres provem dos diferents. Destaquem la qualitat de les mateixes gràcies a que són casolanes. Les nostres eleccions van ser: ‘Jinzu burger’, que porta: pollastre, salsa guacamole, llima, farigola, bacon i carbassó. L’altra elecció va ser la ‘Bombai Burger, que inclou: angus texà, enciam iceberg, tomàquet i compota de ceba, bacon i formatge cheddar.

La presentació de les mateixes és molt original, sobre un petit palé de fusta. Malgrat la gran grandària de les hamburgueses, considerem una errada que no incloguin patates o amanida pel preu que tenen. Així i tot, també demanem una ració de patates amb formatge per acompanyar. Molt bones, ja que eren casolanes i sabien perfectament a patata; però hem de dir que les deixem per al final i a causa del formatge, es van quedar totes fetes un bloc inseparable (recomanem menjar-les calents al moment de servir-les).

Para rematar el deleite de sabor, comimos dos postres, también caseros: tiramisú y tarta semifría de chocolate con base de galleta con mantequilla. De nuevo, la presentación fue un punto a favor. El tiramisú venía servido en un vasito individual, y la tarta de chocolate acompañada de láminas de fresa y sirope de fresa (genial combinación de sabores).

Per rematar el delit de sabor, vam menjar dues postres, també casolans: tiramisú i pastís semifría de xocolata amb base de galeta amb mantega. De nou, la presentació va ser un punt a favor. El tiramisú era en un tassonet individual, i el pastís de xocolata acompanyada de làmines de maduixa i xarop de maduixa (genial combinació de sabors).

Així doncs, com a resum general del menjar que vam poder gaudir en Gin Burger, destaquem el bon servei del lloc i el riquíssim que estava tot, fent èmfasi en què els productes que ofereixen són casolans, encara que malgrat tot ens va semblar lleugerament car.

Sens dubte hem de tornar per delectar-nos amb la seva extensa carta de ginebres, ja que en aquesta ocasió no provem cap dels combinats.

No et perdis les nostres opinions individuals:

L’opinió de Raúl

Sense cap dubte un lloc al que podria tornar. L’hamburguesa (Bombai) estava bona, no obstant això, hagués preferit que el punt de cocció hagués estat una mica menys, encara que també és cert que no li vaig comentar gens sobre això a la cambrera. L’amaniment de la carn és bo. Ens van servir els plats desitjats amb bastant rapidesa. Les patates, que demanem com a ració, tenien un bon sabor i eren casolanes, la qual cosa s’agraeix. Les meves postres? El tiramisú, tenia un sabor deliciós. L’única pega que li posaria és que no estava molt fred.

[mks_icon icon=»fa-star» color=»#5da2db» type=»fa»][mks_icon icon=»fa-star» color=»#5da2db» type=»fa»][mks_icon icon=»fa-star» color=»#5da2db» type=»fa»][mks_icon icon=»fa-star-half» color=»#5da2db» type=»fa»][mks_icon icon=»fa-star-o» color=»#5da2db» type=»fa»]

L’opinió de l’Helena

La meva hamburguesa va ser fantàstica. La carn era de pollastre, i en començar a menjar-la estava estupenda, encara que va ser perdent una mica de jugosidad segons passava el temps. Sí que és cert que jo com alguna cosa lent. La combinació de sabors, amb el carbassó, alvocat i bacon em va semblar un encert total i el pa casolà és un plus. Les postres no va deixar de sorprendre’m: jo vaig prendre el pastís semifría de xocolata i no volia que s’acabés. Queda genial amb les maduixes. El lloc és acollidor encara que lleugerament fosc, tenint en compte que era migdia. Tornaria, la carta és massa apetecible com para no voler provar altres hamburgueses.

[mks_icon icon=»fa-star» color=»#5da2db» type=»fa»][mks_icon icon=»fa-star» color=»#5da2db» type=»fa»][mks_icon icon=»fa-star» color=»#5da2db» type=»fa»][mks_icon icon=»fa-star» color=»#5da2db» type=»fa»][mks_icon icon=»fa-star-o» color=»#5da2db» type=»fa»]

Galeria de imatges

Leave a Comment