Es Carnatge, platja amb companyia canina

Als que som amants dels animals ens encanta poder gaudir de les nostres vides quotidianes amb les nostres mascotes. Activitats com anar a prendre alguna cosa o un simple passeig es poden veure molt més completes si les realitzem amb els nostres fidels i estimats companys. Amb l’habilitació d’Es Carnatge com platja apta per a mascotes, s’evidencia com Palma s’està tornant ‘Pet friendly’, tot i que encara queda molt camí per recórrer, a poc a poc anem veient resultats.

Un dels llocs en els quals jo notava que trobava a faltar a la meva estimada gosseta era a la platja. Ara el somni d’anar tranquil·lament amb ella per zones amb sorra s’ha fet realitat, ja que des de fa uns mesos a Palma gaudim d’una platja a la que han habilitat lliure accés als gossos. Parlo de ‘Es Carnatge’. Se situa entre Cala Estada i Cala Gamba, i a més de poder gaudir de zona de mar per donar-se banys refrescants i extensions de sorra per jugar fins a arribar al cansament extrem, també podem recórrer la zona amb bicicleta o patins (a gust del consumidor) per tot el carril-bici. Les vistes són genials.

Tant a l’estiu com a l’hivern els cans gaudeixen de manera desmesurada en aquesta zona, on es poden desfogar, divertir-se i fer nous amics; per supossat, nosaltres, també ens ho passem genial!

No menys important, des de fa un temps hi ha un xiringuito en el qual podem prendre un refrigeri.

Si no disposes de cotxe particular per arribar al punt desitjat, no et preocupis! Desde l’Ajuntament de Palma, han habilitat la Línia 30 de l’EMT, que passa a prop d’Es Carnatge, per poder transportar-te amb la teva mascota. Això sí, no has d’oblidar que cal respectar unes normes d’higiene i seguretat per assegurar així un bon manteniment del servei.

Sens dubte, apostem per aquest tipus d’iniciatives i ens encanta veure com poc a poc s’obren les portes del món als nostres petits (o no tan petits) i peluts amiguets.

 

Leave a Comment