Brondo Architect Hotel: hotel boutique de disseny a Palma

Ens trobem al centre del casc antic de Palma de Mallorca, concretament al carrer Brondo. I com molt bé indica el seu nom, aquí trobem el Brondo Architect Hotel. Un hotel urbà de 30 habitacions on el disseny i servei fan una experiència fantàstica.

T’acostumes molt fàcil a l’estil de l’hotel. La reforma ha estat duta a terme per un arquitecte català, en un edifici de principis del segle XX, que inicialment anava a ser un cinema, i que mai ho va anar. D’aquí el gran espai que hi ha a la zona del menjador. I la terrassa, que separada per un finestral, permet que entre tanta llum.

El disseny és molt industrial, mantingut pel bon gust dels propietaris i molt coqueto. El total de l’hotel, està compost per aquest mateix bloc més altre, una antiga casa mallorquina (s. XVII) remodelada per ser una altra part del genuí hotel.

DSC3100

El client que majoritàriament s’allotja al Brondo, és escandinau, alemany i anglès. L’estàndard és una parella o família d’una mitja edat i de cert poder adquisitiu així com interès cultural que cerca conèixer el centre de la ciutat i els monuments més representatius: la Seu, l’Almudaina, es Castell de Bellver, És Baluard… També aprofiten que pugui haver-hi alguna obra de teatre o exposició en les diverses galeries i museus que es troben prop de l’hotel.

Malgrat ser un petit hotel urbà, i no de molta capacitat, té uns serveis que faciliten molt l’estada del client a la ciutat: servei de recollida en l’aeroport, disposen d’unes originals bicicletes per a l’ús i gaudi del client, wifi gratis, champagne a l’habitació a l’arribada per celebrar la benvinguda, molts sense càrrec algun, com un mini-bar. Està obert tot l’any, i de moment, compta amb 30 habitacions. La meitat són suites, i l’altra meitat habitacions dobles.

Habitación Hotel Brondo

Les habitacions no tenen nombre i reben el nom de molts dels grans arquitectes del món. A més, si encara existeix algun tipus de dubte sobre sí el Brondo Architect Hotel és el nostre lloc, simplement amb tirar un ull a les referències de Tripadvisor ens adonarem que és un autèntic luxe comptar amb un hotel d’aquestes característiques a Palma de Mallorca.

Sens dubte, el Brondo Architect Hotel és un must a Palma de Mallorca. Bé sigui per allotjar-se o simplement per prendre o menjar alguna cosa. És una meravella poder comptar amb establiments com aquests a Palma, que és d’allò més semblats als Studios/Loft amb els quals tots hem somiat a la ciutat per excel·lència com és Nova York.

Reserves

Vols viure una experiència chic & casual a Palma de Mallorca? Llavors tria Brondo Architect. Vols consultar la disponibilitat? Fes clic al botó verd.

[button link=»http://www.booking.com/hotel/es/brondo-architect.html?aid=1205951&no_rooms=1&group_adults=2&room1=A%2CA» size=»xl» icon=»flag» color=»green»]Ver ofertas[/button]

Galeria d’imatges

Informació de Brondo Architect Hotel

Direcció

Carrer Can Brondo, 4, 07001 Palma

Brondo 2.0

Twitter: @BrondoArchitect

Facebook: Brondo Architect Hotel

Página web: Brondo Architect

Mapa

[mapsmarker marker=»10″]

Leave a Comment