Cafeterías

Prueba

Travel Guides

About Me

Top
  >  De compres   >  Bazaar: objectes de disseny per a la llar

Després d’una bona passejada pel centre de Palma ens va cridar l’atenció Bazaar. Una tenda d’objectes per a la casa que, ho hem de confessar, va ser amor a primera vista. Per ser més exactes, estem al carrer Costa d’en Brossa.

Bazaar Palma, tienda de objetos de casa. Bolsa.

Bazaar està sota la direcció de la Mila Lázaro, qui selecciona amb molta manyaga les marques i dissenyadors que trobaràs en el seu particular racó. La seva aposta? Clara guanyadora: luxe simple i rústic, sense extravagàncies innecessàries. Estem doncs, sense cap dubte, en una de les tendes de decoració més originals de Palma.

El local en el qual es troba va estar tancat durant més de 40 anys. Sabeu què era abans? L’antiga libreria Fontdevila. A dia d’avui encara es respira en l’ambient l’olor a llibre de text. La propietat ha decidit restaurar els sòls de rajola hidràulica, les seves prestatgeries de fusta i el seu impressionant aparador amb portes de cristall. I què em dieu de les vitrines o aquests portones de fusta? Mila estava decidida al fet que l’essència del local, havia de perdurar en el temps. Tot un encert.

Bazaar Palma, tienda de objetos de casa. Bolsa.

Mila lleva recopilando piezas desde septiembre de 2015. Fecha desde la que las estanterías de Bazaar relucen con cerámicas, velas, inciensos y cuadernos de la marca francesa Astier de Villatte. Tras un aparador amarillo se esconden las piezas más singulares: jarrones, platos ligeros y finos como el papel, fuentes te ayudarán a servir un espectacular pato (o cualquier otro) asado. Cada una de las piezas se realizan a mano, una a una, en el taller de Astier de Villatte en París.

Mila duu recopilant peces des de setembre de 2015. Data des de la qual les prestatgeries de Bazaar rellueixen amb ceràmiques, espelmes, encens i quaderns de la marca francesa Astier de Villatte. Dins d’un aparador groc s’amaguen les peces més singulars: gerros, plats lleugers i fins com el paper, fonts t’ajudaran a servir un espectacular ànec (o qualsevol un altre) rostit. Cadascuna de les peces es realitzen a mà, una a una, en el taller de Astier de Villatte a París.

Bazaar Palma, tienda de objetos de casa. Bolsa.

El paper pintat de Madeleine Castaing, amb una frondosa jungla verda, serveix d’escenari a tots els objectes. Les parets estan adornades per safates de cristall de la casa neoyorkina John Derian, que amb escenes marines, motius de fruites i flors en decoupage donaran vida a la teva casa. Si ets molt fan d’aquestes marques, t’encantarà saber que Bazaar ofereix en exclusiva aquestes dues marques.

Una gran taula central decorada amb estovalles de motius botànics portats des d’Haití, plats rústics i coberteries portugueses, vaixelles angleses i cristalleria francesa. Una genial inspiració per decorar la taula del teu proper sopar amb amics i sorprendre.

Bazaar Palma, tienda de objetos de casa. Bolsa.

 

Bazaar ofereix útils de cuina de la marca Malle W. Trousseau: molinets d’espècies, davantals de cuir, taules de tallar fets amb fusta de noguera o peladores de patates suïssos.

Si el que cerques és roba de llit, trobaràs la signatura Mille et Claire, que la fabrica amb lli 100% de colors vibrants o uns suaus llençols de coton voile de tres capes fetes en l’Índia.

Bazaar Palma, tienda de objetos de casa. Bolsa.

La proposta de Bazaar es completa amb dues marques de cosmètica natural i unisex, la novaiorquesa Malin + Goetzh i la sueca L:A Bruket, amb productes orgànics per a la condícia i la cura de la pell.

Bazaar Palma, tienda de objetos de casa. Bolsa.

El logotip de Bazaar és obra de l’il·lustrador Jaume Vilardell, que representa una palmera daurada, convertint-se en la icona de Bazaar i la seva identitat. Amb el logotip, es pretén plasmar el concepte de luxe rústic. El contrast del daurat sobre el paper de estraza de les borses o les cintes de regal de cotó natural ajuden a evocar aquest concepte.

Qui està darrere de Bazaar?

 

Bazaar, tenda d’objectes per a casa, està sota la batuta de Miza Lázaro. Lázaro, nascuda a Madrid, es va especialitzar en disseny de calçat en el Cordwainers College de Londres. Ha treballat com a dissenyadora de calçat durant més de vint anys en ciutats com Londres, Nova York fins que, finalment, va aterrar a la illa de Mallorca. Després d’una dècada treballant per a la firma mallorquina Camper, decideix embarcar-se en una nova aventura professional: llançar Bazaar.

Des d’una edat primerenca, Mila ha sentit especial passió pels útils de casa, col·leccionant peces com vaixelles i plats dels anys 40 i 50. Mila converteix la seva passió en la seva manera de viure: benvinguts a Bazaar.

Galeria de imatges

 

post a comment