Cafeterías

Prueba

Travel Guides

About Me

Top
  >  Gastronomia   >  Mise en place: teteria amb rebosteria francesa a Palma

Si cerques un lloc diferent en el qual berenar, prende un té a l’horabaixa o fins i tot menjar al migdia, has de conèixer Mise en place a la Plaça Major de Palma. El seu cafè especialment seleccionat, tes orgànics i a orri, així com la seva varietat d’empanades, entrepans o pastissos, faran de la pausa tot un plaer.

MiseEnPlace_Palma_Teteria_VistADetalle

És 25 de desembre de 2014, i Annika i Cristian, els protagonistes de la nostra història d’avui, decideixen regalar-li als palmesanos i visitants, Mise en Place, un lloc en el qual els amants del bon cafè, els tes i la rebosteria se sentiran com a casa.

El nom és una expressió francesa pròpia de la gastronomia i és tota acció que es duu a terme en una cuina per organitzar els ingredients que el Xef pugui necessitar a l’hora de cuinar el menú. Ells, els protagonistes de la nostra història, són experts en això del mise en place: ho preparen tot perquè tu, el Xef i protagonista, passades un molt bona estona xerrant amb els teus amics mentre gaudiu de la seva varietat de tes orgànics a orri i cafès artesans.

Mise en Place Palma. Detalles tartaletas.

Entre l’assortiment de dolços trobaràs pastissos clàssics, com la de formatge, la de pastanaga o el brownie, alfajores, i diferents tartaletes com la que nosaltres provem, la de fruits vermells.

Què hi ha de la seva varietat salada? Cristian i Annika preparen una extensa varietat d’entrepans i sàndwiches de diferents pans i farciments: des del mític pernil i formatge, a entrepans vegetals o amb pollastre. A més, també trobaràs empanades argentines i quiches.

Diu el refranyer espanyol que desdejunis com un rei i en Mise en Place podràs fer-ho: qui pot dir-li no a un plat d’ous amb bacon?

A més, recentment, han incorporat una carta per menjar al migdia: hamburgueses, cremes, així com altres plats freds i calents com a amanides, carns i peixos.

A més, a l’estiu podràs provar els refrescants tes i cafès gelats i a l’hivern, va venir calent.

Galeria d’imatges Mise en plau

Ubicació Mise en place Palma

[mapsmarker marker=»58″]

post a comment