Cafeterías

Prueba

Travel Guides

About Me

Top
  >  Altres   >  10 raons per les quals la teva SENECA a Palma serà inoblidable

Mires la llista de ciutats a les que pots moure’t per estudiar un semestre o un any complet gràcies al programa SICUE-SENECA i et pares a Universitat de les Illes Balears (UIB). Et poses a investigar sobre la UIB i veus que el campus principal està a Palma. Et poses a investigar sobre la ciutat i descobreixes que és la millor ciutat per viure del món segons el diari britànic The Times. Les referències que tens sobre Palma no podien ser millors. Penses, per què no? Aquestes són 10 raons (i són molt poques) per les quals quan acabis el teu any aquí, sabràs que Palma ocuparà sempre un lloc al teu cor.

1. El nostre campus

sol-campus

Has de preparar la presentació d’un treball de grup? Ok ok. Per què no fer-ho asseguts en un banc mentre el sol il·lumina la nostra cara de preocupació? Que tens classes al matí i una altra a la tarda? Anem a dinar a un dels berenadors. AIXÒ és glòria.

2. Quan diluvia

lluvia

Pluja + autobús + Universitat = Planazo. Oblida’t d’autobusos que et deixin a la porta de la facultat. Hauràs de caminar i creu-me, no és plat de bon gust que diluviï quan el teu paraigües no protegeix la motxilla amb els teus apunts, el teu portàtil i tot el que normalment portes a la maleta. Que algú s’apiadi de la vostra ànima si us toca estudiar a Jovellanos o Ramon Llull. I quan hagis d’esperar el bus per tornar a casa… la paciència serà la teva amiga fidel.

3. La ruta martiana

ruta martiana

La ruta martiana és la ruta que tots els joves (i no tan joves) fan els dimarts a la tarda-nit. Consisteix en anar pels bars que participen a la ruta bevent cervesa i menjant una tapa. El preu ronda els 2 €. I és, per descomptat, un imprescindible. És clar que, sempre que vulguis, pots anar al Mercat gastronòmic de San Juan a l’Escorxador.

4. Les festes universitàries

fiestas-universitarias-2

Si ets fiestero, estàs d’enhorabona, ja que a Palma s’organitzen festes universitàries cada cap de setmana i vigílies de festius. Trobaràs relacions públiques de diferents discoteques i festes a la teva facultat (o cartells a el nucli mb el seu número de telèfon). Tito ‘s, Es Gremi i pubs al Passeig Marítim, són el nucli dur de la festa a Palma (encara que hi ha més clubs que has de conèixer;-))

5. Anar a la platja després de classe

playa-despues-clase

Probablement, una de les millors coses. Poder anar a la platja després de les classes i refrescar-vos. Ningú pot negar els beneficis de nedar al mar :-P. Què fa una mica de fresca? Doncs farem running pel passeig marítim.

6. El nostre menjar

gastronomia

Coca de trampó, crespells, una coca de patata recentment treta del forn a Valldemossa, o una ensaïmada de Can Joan de S’Aigo són alguns plats típics, però tampoc pots deixar de provar el frit de matances, una llesca de pa amb sobrassada de porc negre, un llonguet de formatge mahonés o una empanada. Atreveix-te a provar-ho tot.

7. Veure el vesprejar des d’escenaris inimaginables

atardecer

Veure el vesprejar des de la Foradada és alguna cosa digna de veure i no pots deixar d’aprofitar la teva estada SICUE-Seneca a Palma. És cert, Sa Foradada és lluny de Palma i arribar amb transport públic no és impossible, doncs podràs arribar amb les línies 210, 451, 452 i 453 de TIB. Fes amics mallorquins, segur que si els proposes el pla, s’apunten. Hi ha altres escenaris que són molones per veure el capvespre: el fortí de Sant Carlos (molt prop del centre comercial Porto Pi), Portitxol, Són Telm o la terrassa del Museu És Baluard

8. Compres

shopping

Creiem que la imatge ho defineix tot. 😉

9. Una petita illa amb una infinitat d’oportunitats

Mallorca Erasmus Destination. 10 reasons

Anar a platges que semblen tretes del paradís, fer senderisme en la Serra de Tramuntana (declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), conèixer pobles amb un encant sense igual, perdre’s en petites cales, conèixer les tradicions més autèntiques de les Illes Balears, anar al Parc Nacional de Cabrera i, per què no, fer una escapada de cap de setmana a la península: Madrid, Barcelona o València. O fins i tot a les altres illes: Eivissa, Formentera o Menorca. Tenim infinitat de connexions diàries amb avió i vaixells, com per exemple Acciona o Baleària.

10. Nosaltres, els mallorquins

mallorquines

D’acord, de vegades els mallorquins tenim fama de ser tímids però, et prometem que farem tot el possible perquè durant la teva estada a Palma et sentis com a casa. Doncs així ens hem sentit nosaltres, o esperem sentir-nos, durant el nostre Erasmus o SICUE-Seneca lluny de la nostra illa. Quan acabis (snif snif), sabràs que sempre guardaràs el millor record per a nosaltres, els mallorquins.

post a comment