Cafeterías

Prueba

Travel Guides

About Me

Top
  >  De compres   >  Pili Carrera: moda infantil feta a Espanya

Acabeu de ser papàs o has de fer un regal a un nen? Avui et descobrim una de les marques capdavanteres del mercat, Pili Carrera, que ha obert tenda a Palma i que, a més, té la seva línia de producció a Pontevedra (Espanya).

Els orígens de Pili Carrera

pili carrera palma

Colecció Pili Carrera

Los orígenes de la marca se remontan a 1963 cuando la familia Carrera empieza a elaborar prendas de punto para bebé. Es en la década de los 80 cuando la compañía vive uno de los momentos cruciales: en 1980 incorporan las colecciones de niño y niña; en 1987 empiezan a exportar a los principales mercados extrangeros. En 1991 abren la primera tienda monomarca Pili Carrera en Vigo. Desde entonces, la marca no ha dejado de expandirse por todo el terrritorio nacional y a países como Estados Unidos, Arabia Saudí, Corea, Holanda, Kuwait, México o Suiza.

Com és el centre de producció de Pili Carrera?

Des de Pili Carrera asseguren que garantir la màxima qualitat de tots els seus articles és la seva màxima prioritat. Per això, el procés de producció de les peces es caracteritza per un sistema de qualitat que comença en la selecció de les matèries primeres. Tot el que el nen o nena porti es duu a terme a la seu central de la marca espanyola: disseny, confecció, acabat final i posterior distribució als punts de venda.

Les col·leccions de Pili Carrera

Ningú pot negar que un dels aspectes que més valoren els pares és que la roba sigui duradora: als nens els encanta jugar, embrutar-se, rodar pels sòls… Per això, els dissenys de Pili Carrera, a més d’estar dissenyats acuradament, estan confeccionats perquè la comoditat i la durabilitat de la roba sigui la màxima possible.

Col·lecció de nounat

Colección de recién nacido Pili Carrera. Tienda en Palma de Mallorca.

La col·lecció de nounat pretén mantenir la tradició amb la qual va començar la marca amb les peces de punt. Una selecció de les millors llanes i cotons combinats amb el vaig picar o el plumetti. És la línia més dolça, que es caracteritza pels tons pastís.

Col·lecció de bebè

Pili Carrera colección bebé. Tienda Palma de Mallorca.

Aquesta col·lecció està dissenyada per a la comoditat dels nens durant els seus primers passos. El color és un dels pilars fonamentals i s’utilitzen teixits elaborats amb cotó natural, llanes i franel·les amb delicats brodats.

Col·lecció infantil

CATÁLOGO MODA PRIMAVERA-VERANO 2015

Les col·leccions infantils de Pili Carrera destaquen per estar plenes d’estampats divertits i originals, així com detalls que fan cada peça única. Compta amb la línia «Carrera Sport» en la qual trobaràs peces còmodes i confortables. La col·lecció de cerimònia, perfecta per a batejos, comunions i festes tenen a teixits nobles com la seda o el lli com a autèntics protagonistes.

Accessoris

Calçat, cinturons, bufandes, capells, barrets o bosses són alguns de les complements de les col·leccions de Pili Carrera. La línia de cosmètica per a bebè conté notes de taronja i llimona així com una base floral de rosa i lavanda. La sèrie  «Agua Dulce» per a bebè és un aigua de colònia amb una fragància fresca.

Puericultura i mobiliari

Bressols, simfonier, així com altre mobiliari i teixits que faran de l’habitació del nen un petit oasi.

La tenda de Pili Carrera a Palma

PiliCarrera_tienda_PalmaDeMallorca

La companyia gallega va inaugurar fa un any al carrer Baró Santa María del Sepulcre. El primer establiment del segell espanyol que compta amb un renovat disseny. En aquesta, les tonalitats de groc són els protagonistes de l’espai. Els sòls de mosaic vitri gris i cru, contrasten amb mobles de colors intensos i formes originals com a cases d’ocell o figures d’animals. Grans finestrals omplen de llum natural la tenda, convidant-te a entrar i a deixar-te assessorar pels professionals de Pili Carrera.

Galeria d’imatges

post a comment